Aceasta este o pagina secundară.
Detaliile de care aveti nevoie

SPECIFICATII TEHNICE SCALA

Dimensiuni automobil

Sigurantă

Alte sisteme de sigurantă

ŠKODA SCALA nu face compromisuri la siguranta celor din salon. Următoarele elemente sunt un standard pentru model:
Isofix si Top Tether sistemele de ancorare a scaunelor pentru copii pentru bancheta spate. Ca optiune Isofix poate fi comandat pentru scaunul pasager fată. 
Crew Protect Assist securizează soferul si pasagerii prin pretensionarea centurilor de siguranta si închiderea geamurilor.  
› După accident, sistemul Multi-collision Brake previne coleziunile ulteriore necontrolate  prin aplicarea frânei care reduce riscul noilor daune. 
ABS nu permite blocarea rotilor pe suprafete umede, ceea ce duce la controlul eficient al automobilului. 
EDL ajută la accelerare sau când una din roti este pe o suprafata cu aderentă scăzută. 
MSR contracționează acțiunea de blocare a roților motoare, care poate apărea atunci când șoferul decelerează pe o suprafață netedă..
› Prin creșterea presiunii de frânare, asistentul de frânare ajută șoferii în situațiile în care este necesară o frânare de urgență. Acest lucru poate conduce la o reducere semnificativă a distanței de frânare necesare.
› ASR permite vehicolului să accelereze fără ca rotile motoare să alunece. 
› Control presiune pneuri TPM+ informază soferul despre preiune întoate patru roti.
› Echipamentul optional Hill-Hold Control ajută soferul la demararea în pantă. Se activează automat la pante mai mari de cinci procente, tine masina pînă aceasta porneste si nu-i permite să înceapă miscarea cu spatele.
Luminile de frână intermitente reduc riscul de impact din spate, în special atunci când se apropie de blocajele de trafic pe autostrăzi sau de frânarea bruscă în fața obstacolului neașteptat.