Škoda Brand Campaign 2023

1. července 2023
  • Campania de marcă: Fiecare km contează. Škoda. Let’s Explore.
  • Premiile campaniei de marcă: 3 weekend-uri pentru două persoane la Purcari/MIMI.
  • Perioada campaniei: 1 Iulie - 31 August 2023. Extragerea premiilor 14 Septembrie 2023.

Campania de marcă Škoda

Istoria Škoda incepe in 1895 când compania a început fabricarea bicicletelor și a evoluat rapid pre fabricarea de automobile in 1905. Chiar de la bun început mobilitatea și explorarea de noi teritorii au fost bazele ideii companiei Skoda.

În anul 2023 Škoda se află într-o nouă eră de dezvoltare a mărcii, a explorărilor și a drumurilor noi, unde: Fiecare kilometru contează. Cu o nouă identitate corporativă, noi culori și o nouă abordare a mobilității. Škoda Moldova a companiei DAAC Hermes vine să sărbătorească această călătorie de aproape 130 de ani printr-o campanie de marcă. Este o campanie despre curiozitate și cum să profiți la maximum de viață. O viață împlinită se trăiește mereu în tovorășie. Iar fiecare tovărășie are nevoie de două personaje. Campania noastră vine cu idea că vehiculele Škoda sunt tovarășul tău îndrăzneț și arată cum își ajută proprietarii să exploreze lumea. Caracteristica comună a tuturor automobilelor este – contorul de parcurs / odometru –acesta nu este o doar o măsură a distanței parcurse, ci și a vieții trăite. Fiecare km este o experiență, nu doar o cifră.

Premiile și participanții la campania de marcă.

Pentru ca campania să fie cât mai aproape de explorare, am hotărât să dăm premii de speciale. Premiile campaniei sunt:

  • 3 călătorii de explorare a cîte un weekend, pentru două persoane, la două din frumoasele și modernele vinăriile ale Moldovei: Castel MIMI și Purcari Winery. Aici clienții noștri vor putea savura liniștea weekend-ului alături de persoană dragă.
  • 3 premii a câte un Confort Pack (accesorii pentru interior Skoda).
  • 3 premii Explorer Pack (o geantă Škoda, un chipiu și o umbrelă).

 

Participanții campaniei vor fi clienții Škoda, persoane fizice, care vor procura un automobil Škoda sau vor face o deservire tehnică (doar automobilele care sunt in perioada de garanție), la service-ul Škoda din or. Chișinău, str. Calea Orheiului 111/6, în perioada 1 Iulie - 31 August 2023.

Extragerea premiilor va avea loc la data de 14 Septembrie 2023, live pe Instagram – Škoda_moldova. Partea tehnică a extragerii va fi făcută prin platforma random.org!