FABIA SOLEIL

FABIA SOLEIL

FABIA SOLEIL

24. 3. 2019

Ofertă specială

ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA este al doilea cel mai bine vândut model al mărcii din toate timpurile, după OCTAVIA. Istoria acesteia începe de la modelele premergătoare FAVORIT și FELICIA, care sunt considerate primele generații ale actualei FABIA. La momentul actual modelul se află la generația a 3-a și propune cea mai variată gamă de opțiuni din istorie. În toată istoria ŠKODA, FABIA și modelele premergătoare acesteia sau vândut peste 5 572 334 autoturisme, iar generația actuală a ajuns la borna de 600 000.

Succesul modelelor ŠKODA este garantat de spațiul interior și soluțiile Simply Clever. De ce ŠKODA FABIA Soleil este cea mai bună alegere pentru tine? Mai jos gasești motivele întemeiate în favoarea acestui model:

  1. Spațiu interior suficient pentru toți pasagerii și loc pentru bagajele tuturor pasagerilor. Cea mai încăpătoare mașină din clasă, aceasta este cea mai spațioasă mașină din clasă și are cel mai mare portbagaj, cu peste 330/550 litri (pentru combi).
  2. Practică. FABIA propune o varietate de 19 Soluții SIMPLY CLEVER pentru interior. Printre acestea se numără: plase pentru portbagaj, buzunare pe lateralele scaunelor, spațiu pentru depozitarea sticlelor cu apă, cârlige pentru sacoșe, spațiu pentru depozitarea vestelor, etc.
  3. Modernă. FABIA este un automobil modern, cu cele mai noi sisteme de asistenți de securitate și opțiuni suplimentare care sunt caracteristice mașinilor de clasă mai mare. Modelul dispune de toate sistemele active de securitate: ABS, ESC, ASR, MKB, etc.
  4. Partener de încredere. Cea mai apreciată mașină pentru flote. Automobilul este partenerul de încredere pentru companii precum ORANGE Moldova SA, Efes Vitanta Brewery SA, AQUATRADE SRL, JTI International, AVON, etc.
  5. Varietate în alegere. Oferta include ambele tipuri de caroserie, atât versiunea stilată a Hatchback-ului cât și versiunea practică a lui Combi. Tu decizi.
  6. Preț de la 8 880 EURO* pentru versiunea FABIA SOLEIL Active (hatchback). Oferta include o serie de dotări suplimentare, pentru versiunea Active: computer de bord MFA, geamuri față acționate electric și închidere centralizată cu telecomandă. Iar pentru versiunea Ambition: pachet iarnă (bancchetele față încălzite electric cu reglaj separat și duze stropitoare parbriz), infotainment SWING cu SD card și USB, intrare AUX, telefonie mobilă BLUETOOTH și senzori de parcare spate.

Profită de oferta pentru ŠKODA FABIA în echiparea SOLEIL cu avantaj client de până la 1080 Euro.

*Ofertă supusă unor termeni si conditii.

Lista de prețuri cu toate opțiunile incluse le puteți gasi aici. Pentru mai multe detalii sunați 022 406 220.

Ultimile noutăti