KAROQ Adventure 2021

1. února 2021
KAROQ Adventure

KAROQ, fratele mai tânăr si mai mic al lui KODIAQ, este un SUV compact. Dimensiunile si designul elegant îl fac să se potrivească perfect pentru oras, dar si atunci când explorati drumuri mai putin bătute. Se potriveste pentru familii ca o manusă pe mână - datorită portbagajul său remarcabil, completat de numeroase atribute Simply Clever si volumului de 521 litri. KAROQ vine dotat cu o serie de asistenti la volan si o multitudine de optiuni de conectivitate, care fac utilizarea acestuia mai sigură.

SKODA Moldova vine cu o ofertă inbatabilă pentru modelul KAROQ si vă propune oferta SKODA KAROQ Adventure*. Oferta este valabilă doar pentru versiunea de echipare Ambition și este caracterizată de un pachet de optiuni care include: Faruri FULL LED cu functie AFS si proiectoare de ceata cu functie Corner, PARK DISTANCE CONTROL 2 - senzori parcare fata cu frinare auto, CRUISE CONTROL (tempomat) cu limitator de viteza, Camera spate, Roata de rezerva din otel de dimensiuni reduse.

SKODA KAROQ Adventure 1.4 TSI 150 CP AT8

Pret standard: 23,850 €

Reducere: -3,000 €

Pret special: 20,850 €

Ca să vă convigem că acesta este camaradul potrivit pentru tine si familia ta, îti dăm cătevai motive de cumpărare în plus:

  1. Design. Design modern, atemporal si inspirat din cristalul ceh de Bohemia. Cu linii clar definite, muchii ascutite si suprafete plane care vor rămâne actuale pentru mult timp. Datorită proportiilor bine echilibrate modelul artă compact, dar în acelasi timp încăpător, cu ai săi 4382 mm poate adăposti până la 5 pasageri.
  2. Nivelul ridicat de confort la drum. KAROQ este apreciat de către expertii unor jurnale automobilistice (Autoreview, Piata Auto) ca unul din cele mai confortabile autoturisme din clasă. Tinuta de drum excelentă acompaniată de nivelul scăzut de zgomote exterioare la interior vă vor delecta în timpul călătoriilor lungi. Veti fi sigur la drum când organele de control sunt amplasate la locul în care sunteti deprins să le găsiti.
  3. Eficientă si dinamica superbă. Datorită motorizărilor moderne ve-ti fi încântat de accelerarea (8,8 sec până la 100 km/h) si dinamica masinii Dvs, iar datorită cutiei de viteze cu 8 trepte ve-ti economisi bani din bugetul familiei (consum mediu declarat 6,3 l/100 km).
  4. Ofertă Specială cu avantaj client de 3,000 €. SKODA KAROQ Adventure la preț de 20,850 € cu tot înseamnă ”must have” în vremurile moderne, ca: TOP LED, Mirror Link, Apple Carplay și Android Auto, etc.

 

Iar dacă bugetul momentan este prea restrâns pentru KAROQ Adventure atunci SKODA Moldova împreună cu compania Capital Leasing vă propune o variantă de finantare avantajoasă pentru automobilul Dvs:

Tabel calcule leasing

Vezi stocul

Toate automobilele disponibile în stoc în Republica Moldova

Înscrie-te la un Test Drive cu SKODA KAROQ

Pentru detalii si informatii suplimentare vă rugăm să ne contactati pe datele de contact de mai jos:

Departamentul vânzări SKODA

Tel: 022 406 220 Email:

info@skoda.md

Departamentul vânzări Capital Leasing

Tel: 078300305

Email: office@capital-leasing.md


*OFERTA SKODA KAROQ Adventure este limitată în timp si cantitativ. Pentru detalii contactati departamentul de vânzări SKODA.

**Oferta1 - Aport-50%; Perioada pina la 12 luni, Dobanda-0%, Comision-2.5%, Casco-4.5%(in parteneriat cu General Asigurari sau Moldasig)

Oferta2 - Aport-50%, Perioada pina la 24 luni, Dobanda-3.99%, Comision-2.5%, Casco-4.5%(in parteneriat cu General Asigurari sau Moldasig)

Oferta3 - Aport -40%, Perioada-24 luni, Dobanda-4,9%(in parteneriat cu General Asigurari sau Moldasig), Casco-4.5%, Com -2.8%.

Absolut la toate ofertele Casco se poate imparti in 4 rate egale odata la 2 sau 3 luni.

ULTIMELE ȘTIRI