ŠKODA KAROQ Facelift

30. listopadu 2021

› Grila față hexagonală mai mare și spoiler spate.

› Faruri față mai înguste dar și tehnologie MATRIX LED.

› Jante aerodinamic optimizate.

› Interior nou Eco pack cu material vegan și materiale reciclate.

› Comfort interior sporit.

› Versiune distinctivă datorită opțiunilor sale specific.

› Tapiterie ThermoFlux si interior cizelat.

Lansat în 2017, KAROQ a fost al doilea SUV al producătorului ceh. Oferind spațiu generos la interior, un nivel ridicat de practicitate și un raport excelent calitate-preț, acesta îndeplinind promisiunea mărcii date clienților săi. KAROQ este produs în Republica Cehă, Slovacia, Rusia și China și este disponibil în 60 de țări.

EXTERIOR

Noul KAROQ vine să arate mai sigur pe sine. Grila hexaginală mai pronunțată și noua bară de protecție îl fac mai impunător. Iar alături farurile noi mai înguste în patru unități distinctive îl fac să arate mai dynamic. Farurile spate redesenate și spoilerul mai lung adaugă și ela la look-ul dynamic al mașinii. Pe lângă împrospătarea fizică a mașinii toate aceste schimbări au si efecte practice, astfel bara de protecție cu găuri pe laterale fac automobilul mai aerodinamic și ajută aerul să treacă mai ușor pe lângă automobil. Iar pe dedesubtul mașinii au fost adăugat ecrane de protecție aerodinamice pentru rezervor și suspensia spate.

Faruri noi si tehnologie MATRIX LED

Datorită noilor faruri mai inguste care se extend din noua grilă, dar și luminilor de zi împărțite în două pe fiecare parte, accentuează aspectul dynamic al mașinii. Pentru prima data pentru KAROQ este disponibil sistemul MATRIX LED. Acest system este la fel ca si la fratele mai mare KODIAQ și are mai multe module pentru un condus mai ușor pe timp de noapte. Chiar și în versiunea de bază KAROQ dispune de faruri LED, atât pentru faza scurtă cât și pentru cea lungă.

Faruri LED spate.

Datorită noului spoiler, de pe usa portbagajului, dar și barei de protecție vopsită până la jumătate acesta pare mai lung decat predecesorul său, cand este privit din lateral. Pe lângă aspectul visual al spoilerului spate acesta mai are si două aspect practice, primul: scade turbulența aerului în timpul deplasării și doi: reduce consumul de combustibil prin micșorarea împotrivirii aerodinamice. Designerii ŠKODA au remodelat și lămpile spate ale lui KAROQ. Acum sunt mai clare și vin cu tehnologie full-LED ca standard. De la nivelul de echipare Ambition în sus, acestea prezintă indicatori dinamici și un efect animat de bun venit. Detaliile de design tipice mărcii ŠKODA includ structurile cristaline și grupul de lumini în formă de C.

Vopsea nouă și jante aerodinamice

Noul ŠKODA KAROQ vine în două nunațe de culori noi, Phoenix Orange si Graphite Grey. Aerodinamica masinii este imbunatațită și de către noile jante, care au suplimente de plastic pentru cele la 17 SCUTUS si la 19 inch SAGITARIUS. Jantele de 18 inch MIRAM sunt proiectate din start mai aerodinamice.


INTERIOR

Nou pachet interior Eco Pack, oferă un exemplu de urmat de KAROQ pentru că acesta include: tapițeria scaunelor este fabricate din elemente vegane, asemănătoare celor din piele, iar cotierele de pe portiere sunt de semeni din material SUEDIA – exclusive în Mocha Brown. De asemeni la interior au survenit câtevai modificații, de exemplu: în versiunea Ambition poate fi adăugat și pachet chrome pe bordul central, iar în versiunea Style inserții decorative Piano Black. Pachetul LED interior aste disponibil acum și cu inserții de lumini în ușile spate. Pentru versiunea Sportline este disponibilă inserții asemănătoare cu carbon.

Comfort sporti datorită noilor funcții pentru scaune

Suplimentar noilor inserții interioare, noul KAROQ mai adduce și o serie de funcționalitate pentru comfort. Pentru cei care vor opta la interior la scaun sofer cu reglare electrică acesta va avea si funcția de memorie, si pentru prima data va fi disponibil și scaun reglabil electric pentru pasager. De asemeni sa adăugat si funcția de support lombar reglat electric. Ca opțiune suplimentară va fi disponibil și sistemul VarioFlex, care permite rabatarea scaunelor spate în proporție de 40:20:40.

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

Versiune distinctivă datorită opțiunilor sale specific

Versiunea de top SPORTLINE

Varianta de top a noului modelul KAROQ este ușor reconoscibilă datorită pachetului exterior negru tipic versiunii SPORTLINE. Elementele esterioare precum grila neagră ŠKODA, care este în contrast dferită de partea frontală. Pachet de crom negru pentru geamurile laterale, inserțiile decorative de pe bara de protecție față și spate, carcasele oglinzilor dar și inserțiile de plastic negru pe jantele de 18 inch, care ajută la aerodinamica masinii. Din lateral observăm geamurile spate tonate dar și inserțiile cu denumirea SPORTLINE pe aripile față. Ca opțiune standard sunt farurile MATRIX LED. Acest nivel de echipare este disponibil pentru toate motorizările, cu excepția motorului 1.0 TSI. Iar cel mai performant motor poate fi 2.0 TSI cuplat la cutia automata DSG cu șapte trepte.

Tapiterie ThermoFlux si interior cizelat.

Caracterul său sportiv este aliniat de asemeni și la interior, unde alături de scaunele sport și tapițeria ThermoFlux veți găsi: inserții decorative Piano Black pe bordul central, cusătură contrastantă pe levierul schimbătorului de viteze, pe volanul în trei spite, de tip sport dar și multifunctional.

 

Noul SKODA KAROQ va fi disponibil în Republica Moldova începând cu luna Aprilie 2022. Pentru mai multe detalii contactați consultanții de vânzări la numărul de telefon 022406220.