Škoda Karoq si Kodiaq cu livrare imediată.

1. května 2023
  • Škoda Karoq la pret exclusiv de doar 24.800€;

  • Škoda Kodiaq la pret exclusiv de doar 29.800€;

  • Crossovere moderne și atractive;

  • Livrare în ziua semnării contractului, fără să așteptati luni de zile;

  • Test Drive gratuit.

 

Škoda Karoq FL

Škoda Karoq este al doilea cel mai mare SUV din gama noastră. Datorită mărimilor sale 4,39 metri lungime si 1,84 metri latime, dar și stilului mărcii, cu spațiu pentru toți, acesta poate lua la bord până la 5 persoane, ce face din el un companion excelent pentru familiile tinere. În ceea ce privește capacitatea de încărcare, Skoda Karoq are un volum minim de portbagaj de 521 de litri, extensibil la maxim 1.630 de litri dacă coborâm complet al doilea rând de scaune. Ce îl face un crossover crossover practic de oraș este garda de 179 de mm.

Škoda Karoq la pret exclusiv de doar 24.800€ include optiunile:

  1. Тrapa panoramica
  2. Camera spate pentru parcare
  3. CLIMATRONIC- 2 ZONE instalație de aer conditionat automată, si AIRCARE
  4. Jante aliaj usor SCUTUS 7Jx17" anthracite cu anvelope 215/55 R17
  5. Kessy FULL- sistem acces in masina si pornire/oprire motor fara cheie
  6. Senzori parcare cu FATA/SPATE si frinare automata de urgenta
  7. SUNSET - tonare intensiva a geamurilor spate
  8. Virtual Cockpit
  9. Wireless Charging

Škoda Karoq un crossover popular, econom si modern.

Un crossover modern.

În anul 2022 ŠKODA KAROQ a trecut printr-un facelift amplu care la făcut bogat în opțiuni de top. KAROQ a devenit acum și mai atractiv. Această revizuire oferă faruri full-LED în dotarea standard, inclusiv proiectoare de ceață LED. O trăsătură distinctivă a părții din spate a noului KAROQ sunt blocurile optice spate full-LED cu design nou. Începând cu linia de echipare Ambition, noul KAROQ este oferit cu blocuri optice spate full-LED, ce sunt combinate cu luminile de semnalizare dinamice și funcția animată Coming Home/Leaving Home. O stilizare impresionantă a fost făcută și la interior, unde tapițeria și inserțiile au fost schimbate pentru și au devenit mai primitoare.

Motorizare eficientă și economă

Datorită motorizării moderne și eficiente 1.4 TSI de 150 cai putere și cutie automata cu 8 trepte acesta reușește să ajungă la un consum de 6,6 litri/100 km. Dinamică excelentă datorită momentul motor de 250 Nm de la turații mici, iar accelerarea devine foarte agilă – 9,7 secunde până la 100 km/h. Profită doar acum de oferta specială cu avantaj client de 2,180 Euro pentru ŠKODA KAROQ SKY Pro. Grăbește-te să achiziționezi noul tău automobil la doar 24,800€, în loc de 26,980€ prețul său de listă. Oferta este în limita stocului disponibil și supusă unor condiții. Înscrie-te la un Test Drive gratuit? Alege data și ora comodă ție și noi te așteptăm cu mare drag. Fii în trend cu timpul și înceracă SUV-ul ŠKODA KAROQ.

Popular în Moldova.

Începând cu 2020, KAROQ a devenit chiar al doilea cel mai bine vândut model din gama ŠKODA. SUV-urile sunt la mare cerere, iar popularitatea lor continuă să crească până în prezent. Pentru a susține trendul ascendent al cererii tot mai mari a modelelor SUV, ŠKODA Moldova vine cu o nouă versiune de echipare a modelului îndrăgit - ŠKODA KAROQ Sky.

ŠKODA KODIAQ

Un SUV cu 7 locuri si spatiu pentru toti.

Škoda Kodiaq este cel mai mare SUV din gama Škoda. Acesta măsoară 4,7 metri lungime și 1,89 metri lățime, un automobil încăpător care poate lua la bord până la 7 persoane. Portbagajul modelului măsoară 835 de litri, pentru versiunea cu 5 locuri, iar volumul maxim este de 2050 litri. Cu un asemenea portbagaj poți fi sigur că ai destul spațiu pentru toate lucrurile tale importante. Are o garda la sol 192 mm ce face din el unul din cele mai bune crossovere de teren.

Kodiaq un succes răsunător.

În 2021 Škoda KODIAQ a trecut printr-un Facelift generos.

Acesta a devenit mai aerodinamic și mai econom. A fost restilizată toată partea frontală acesta devenind mai impunător, farurile spate încorporează acum doar lumini LED. La interior au intervenit schimbări în design-ul bordului, care acum are o cusătură continuă, dar și a tapițerie care a evoluat și a devenit mai primitoare. De la începutul producției sale acest model sa vândut în peste 800.000 de exemplare KODIAQ, în întreaga lume. Un succes răsunător pentru primul SUV la mărcii noastre.

Apreciem timpul tău și îl economisim, îți livrăm automobilul în aceeași zi cu semnarea contractului. Nu este necesar să aștepți luni de zile pentru livrarea acestuia. Alege culoare preferată și mergi acasă cu unul din cele peste 100 de automobile disponibile.

Siguranța, economia și confortul sunt caracteristicile de bază ale noului ŠKODA KODIAQ. Confortul interior este dat de spațiul imens care este pus la dispoziția tuturor celor 7 pasageri. Economisești la achiziționare și la consumul redus de combustibil de doar 6,9 l/100 km datorită motorizării moderne și eficiente 1.4 TSI de 150 cai putere și cutie automata cu 6 trepte. Motorul livrează aproape tot momentul motor de 250 Nm de la turații mici, iar datorită acestuia accelerarea devine foarte agilă – 9,7 secunde până la 100 de km/h. Din acest motiv modelul nostru a fost ales de mai bine de 1100 de clienți din Moldova din momentul startului vânzărilor.

Cea mai bună oferta a anului 2023

Profită doar acum de oferta specială cu avantaj client de 3.000 Euro pentru ŠKODA KODIAQ SKY. Grăbește-te să achiziționezi noul tău automobile la doar 29.800€, în loc de 32.800€ prețul său de listă. Oferta este în limita stocului disponibil și supusă unor condiții.

Škoda Kodiaq la pret exclusiv de doar 29.800€ include optiunile:

  • Acoperiș panoramic,
  • Versiune - 7 locuri la interior,
  • Jante aliaj usor ASKELLA 7.5Jx18",
  • Senzori de parcare față spate și camera pentru marșarier,
  • Infotаinment BOLERO 8" cu SmartLink,
  • Cruise control (tempomat) cu limitator de viteză,
  • CLIMATRONIC 3 ZONE - Instalatie de climatizare automata cu AirCare,
  • KESSY Full - sistem acces in masina fara cheie, inclusiv butonul Start-Stop,
  • Deschidere / inchidere electrica a portbagajului,
  • Tapiterie interior piele / piele artificiala.

TEST DRIVE GRATIS

Cum ar fi să te înscrii la un Test Drive gratuit? Înscrie-te la data și ora comodă ție și noi te așteptăm cu mare drag. Fii în trend cu timpul si înceracă SUV-ul ŠKODA KODIAQ.

Pentru mai multe detalii vă așteptăm pe adresa:

  • or. Chișinău, str. Calea Oreheiului 111/6 sau la numarul de telefon 022406220.
  • Or. Bălți, str. Stefan cel Mare 152 sau la numarul de telefon 023188800.

 

*Oferta este supusă unor termeni și condiții. Oferta se aplică doar autoturismelor din stoc. Pentru mai multe detalii adresați-vă în secția de vânzări.