KODIAQ Laurin&Klement

11. února 2019
Produs nou

CARACTER PUTERNIC

EXPRIMĂ-TE CU RAFINAMENT.

Anumite SUV-uri excelează în ceea ce privește stilul, altele impresionează datorită caracterului practic... Modelul ŠKODA KODIAQ Laurin&Klement excelează în ambele domenii. Acesta nu este doar un SUV de oraş elegant, designul precis se îmbină perfect cu tehnologia, ceea ce va fi apreciat la condusul pe teren dificil. Datorită acestor combinații în doar doi ani a ajuns să fie în topul vânzărilor și preferințelor cumpărătorilor cu peste 220 de automobile. Varietate bogată de niveluri de echipare, de la versiunea de bază - Active până la cele mai luxoase și sofisticate modele ca – SPORTLINE, acuma acesta este disponibil în versiune exclusivă LAURIN & KLEMENT care permite satisfacerea tuturor nevoielor personale ale cumpărătorilor.

ŠKODA KODIAQ Laurin&Klement este soluţia ideală pentru călătoriile cu stil. Exterior seducător prin design-ul classic și linii clare ale caroseriei. Pe aripile față stau inserțiile decorative cu inscripția ”Laurin&Klement” ce redă statutul de model de top în gama KODIAQ. Barele de protecție și protecțiile laterale ale mașinii sunt vopsite în culoarea caroseriei, la fel ca un ”costum croit pe măsura” clientului, iar ceea ce îți fură ochii la prima privire sunt jantele SIRIUS Anthracite la R19 care fac autoturismul mai dinamic. Tracţiunea integrală inteligentă oferită de ŠKODA KODIAQ asigură o tracţiune excelentă. În funcţie de condiţiile de drum, se poate comuta până la 90% din cuplu pe puntea spate.

Interior stilat și tehnologii de ultimă generație din KODIAQ Laurin&Klement te vor alinta prin practicitatea și rafinamentul acestora. Vei fi întâmpinat de către conceptul interior Laurin&Klement cu scaunele tapițate cu piele cu inserții și reglarea electrică a acestora pentru toate direcțiile. LED PACKAGE Ambient Lighting cu posibilitatea alegerii a 10 culori care vor ilumina interiorul. Sistemul de aer condiţionat cu reglaje pe trei zone este o opţiune care permite pasagerilor de pe scaunele din spate să-şi regleze propria zonă de confort. Sistemul Acoustic confort package va face călătoriile mai plăcute datorită geamurilor duble față și tonării geamurilor spate.

Interior stilat si tehnologii de ultimă generatie

ULTIMELE ȘTIRI