Exprimă-te cu rafinament

KODIAQ Laurin&Klement

KODIAQ Laurin&Klement

11. 2. 2019

Produs nou

CARACTER PUTERNIC

Exprimă-te cu rafinament.

EXPRIMĂ-TE CU RAFINAMENT.

Anumite SUV-uri excelează în ceea ce privește stilul, altele impresionează datorită caracterului practic... Modelul ŠKODA KODIAQ Laurin&Klement excelează în ambele domenii. Acesta nu este doar un SUV de oraş elegant, designul precis se îmbină perfect cu tehnologia, ceea ce va fi apreciat la condusul pe teren dificil. Datorită acestor combinații în doar doi ani a ajuns să fie în topul vânzărilor și preferințelor cumpărătorilor cu peste 220 de automobile. Varietate bogată de niveluri de echipare, de la versiunea de bază - Active până la cele mai luxoase și sofisticate modele ca – SPORTLINE, acuma acesta este disponibil în versiune exclusivă LAURIN & KLEMENT care permite satisfacerea tuturor nevoielor personale ale cumpărătorilor.

ŠKODA KODIAQ Laurin&Klement este soluţia ideală pentru călătoriile cu stil. Exterior seducător prin design-ul classic și linii clare ale caroseriei. Pe aripile față stau inserțiile decorative cu inscripția ”Laurin&Klement” ce redă statutul de model de top în gama KODIAQ. Barele de protecție și protecțiile laterale ale mașinii sunt vopsite în culoarea caroseriei, la fel ca un ”costum croit pe măsura” clientului, iar ceea ce îți fură ochii la prima privire sunt jantele SIRIUS Anthracite la R19 care fac autoturismul mai dinamic. Tracţiunea integrală inteligentă oferită de ŠKODA KODIAQ asigură o tracţiune excelentă. În funcţie de condiţiile de drum, se poate comuta până la 90% din cuplu pe puntea spate.

Interior stilat și tehnologii de ultimă generație din KODIAQ Laurin&Klement te vor alinta prin practicitatea și rafinamentul acestora. Vei fi întâmpinat de către conceptul interior Laurin&Klement cu scaunele tapițate cu piele cu inserții și reglarea electrică a acestora pentru toate direcțiile. LED PACKAGE Ambient Lighting cu posibilitatea alegerii a 10 culori care vor ilumina interiorul. Sistemul de aer condiţionat cu reglaje pe trei zone este o opţiune care permite pasagerilor de pe scaunele din spate să-şi regleze propria zonă de confort. Sistemul Acoustic confort package va face călătoriile mai plăcute datorită geamurilor duble față și tonării geamurilor spate.

Interior stilat si tehnologii de ultimă generatie

Siguranța este unul din punctele forte ale modelului KODIAQ Laurin&Klement. Parcarea în locurile înguste sau pe străzile orașului vor fi mai ușoare datorită sistemului Camera AREA VIEW cu 4 camere și viziune 360 grade a mașinii. Aceasta mai include si sistemul de oprire automată în cazul în care prea repede vă apropiați de un obstacol în timpul manevrei. Nici schimbarea benzilor nu va mai fi o problemă, deoarece acesta este dotat cu sistemul BLIND SPOT DETECT care monitorizează ungрiurile moarte. Nopțile vor deveni albe datorită tehnologie LED avansată, atât la faza lungă, faza scurtă și farurile anticeață, cât şi la iluminarea ambientală de interior. Farurile Full-LED reprezintă un element unic şi inovator în segmentul SUV-urilor din clasa medie. Avantajele acestei tehnologii sunt siguranţa (performanţe de iluminare excelente), economia (costuri de întreţinere reduse, datorită durabilităţii) şi confortul (asistent avansat pentru comanda farurilor). KODIAQ este primul model SKODA disponibil cu 7 locuri și spațiu suficient pentru toți pasageriii si un portbagj de 720 litri (pentru versiunea cu 5 locuri) acesta este automobilul perfect pentru toate tipurile de călătorii. KODIAQ este dotat cu peste 40 de soluții Simply Clever, iar pe multe din acestea le întâlnim pentru prima dată la modelele ŠKODA. Iar Pachetul de dormit – Sleep Pack al modelului KODIAQ este unic şi dă senzaţia unei călătorii la clasa I. Tetierele cu formă inteligentă asigură stabilitate pentru pasagerii care dorm. Pachetul include şi două pături în genţi speciale de călătorie. Protecţia de pe marginile uşilor va fi apreciată de orice şofer care parchează în spaţiile strâmte din parcările mall-urilor, sau pe străzile aglomerate ale marilor oraşe... sau care au copii care deschid uşile fără a fi a atenţi la peretele, sau copacul din apropiere.

Lista de prețuri pentru  KODIAQ Laurin&Klement o gasiți aici, iar pentru mai multe detalii despre disponibilitate sunați 022 406 220.