ŠKODA KODIAQ SOLEIL. DESCOPERĂ ORIZONTURI NOI!

ŠKODA KODIAQ este primul SUV de talie medie din gama producătorului Ceh. Producția modelului a început în 2017 și a devenit bestseller al mărcii, iar în Republica Moldova a devenit unul din liderii vânzărilor în anul 2018. Această creștere a vânzărilor denotă o încredere puternică în model din partea clienților față de produsele noi ale mărcii.

VARIETATE, acesta este cuvântul potrivit pentru a descrie modelul KODIAQ, sunt posibile o combinație vastă de echipări și motorizări, de la clasicile echipări standard: Active, Abition și Style, la versiunile speciale Laurin & Klement, Sportline, Scout și vRS. Motoarele puternice și econome atât Diesel cât și Benzină vă vor satisface toate necesitățile și dorințele Dvs. ŠKODA KODIAQ poate fi prietenul familie tale datorită caracterisiticilor sale așa ca: spațiu interior pentru toți pasagerii, inclusiv pentru versiunea cu 7 locuri; cel mai mare portbagj din clasă cu capacitate de până la 720 litri*; soluțiile SIMPLY CLEVER pentru călătorii plăcute, cât ar fi ele de lungi.

Pentru a susține popularitatea crescândă a segmentului SUV, ŠKODA Moldova vă propune o ofertă de zile mari pentru modelul ŠKODA KODIAQ și anume KODIAQ Ambition SOLEIL și KODIAQ Style SOLEIL cu avantaj client de până la -2.200 Euro**.

KODIAQ Ambition SOLEIL

Pachetul de opțiuni incluse în oferta KODIAQ Ambition SOLEIL sunt:

- Camera spate, incl. stopuri LED varianta Top;

- AMUNDSEN - Infotainment system de navigare 8”, SMART LINK+;

- PARK DISTANCE CONTROL - senzori parcare față si spate;

- Telefonie confort BLUETOOTH cu WLAN pentru navigare;

- Incalzirea banchetelor față / spate;

- Faruri FULL LED cu functie AFS si proiectoare de ceata cu functie Corner;

- Harta Europei SD;

- Mobility Insurance PRO.

KODIAQ Style SOLEIL

Iar dacă doriti un nivel mai înalt de confort, este disponibilă  versiunea KODIAQ Style SOLEIL, care adăugă câteva opțiuni suplimentare ca:

- Virtual Cockpit;

- Deschidere / inchidere electrica a portbagajului;

- FRONT ASSIST - cruise control adaptiv pina la 160 km /h;

- Jante aliaj R18;

- Sacunela față cu reglare electrică pentru toate direcțiile,

- KESSY intrarea în mașină și pornire fără cheie;

- Harta Europei SD;

- Mobility Insurance PRO.

Prețul pentru opțiunile din pachetului SOLEIL este de 2.470 Euro, iar în ofertă toate aceste accesorii vin la un preț de doar - 270 Euro, astfel profitând de avantajul de -2.200 Euro pentru fiecare autoturism. Pe lângă toate acestea mai Garanție extinsă 4 ani în limita a 100 000 km parcurși și Mobility Insurance Pro care presupune mobilitatea Dvs si a familiei Dvs chiar și în cazul în care sunteți într-o situație dificilă, accident, alimentare cu combustibil greșit etc.

Puteți verifica disponibilitatea automobilelor în secțiunea ”STOC” de pe pagina noastră. Pentru mai multe detalii și o consultație profesionistă sunați 022 406 220.

verifică disponibilitatea

Vino si testează SKODA KODIAQ

Testează cele mai performante motoare si cutii de viteză!

ULTIMELE ȘTIRI