OFERTĂ SPECIALĂ

Ofertă de Iarnă 2020

Ofertă de Iarnă 2020

8. 11. 2020

Oferta de Iarnă

ŠKODA Moldova vă îndeamnă să profitați de cea mai avantajoasă OFERTĂ SPECIALĂ de iarnă.

Cum spune un proverb vechi: Pregătește-ți vara sania, iar iarna carul. Lunile de iarnă se apropie cu repeziciune și pot reprezenta o adevărată provocare pentru șoferi. Iarna apar mereu situații neprevăzute, și, de cele mai multe ori, suntem nevoiți să plecăm la drum, chiar și atunci când condițiile meteorologice nu sunt favorabile. Întotdeauna, înainte să plecați la drum, ar fi bine să verificați anvelopele și să citiți prognoza meteo pentru zona în care vreți să conduceți. SKODA recomandă să vă pregătiți Dvs și automobilul pentru sezonul rece al anului.

Iar SKODA Moldova vă propune OFERTA SPECIALĂ* de iarnă, în care se includ: prețuri specială pentru automobilele selectate, anvelope și accesorii de iarnă. Este bine să fiți echipat cu anvelope care corespund sezonului rece, dar și celelate aspecte importante precum covorașele din cauciuc pentru salon. Acestea vor ține murdăria și apa să nu curgă prin salonul automobilului, iar mirosul neplăcut nu va fi o problemă. De asemeni este bine să aveți soluție pentru spălarea parbrizului cu indice negativ de temperatură, ca să nu vă prindă pe neprins de veste înghețul dar și să fiți sigur că veți avea un parbriz curat, ceea ce presupune siguranță la trafic. Iar că să fiți sigur că porniți repede la drum aveți nevoie și de o racletă și perie pentru a scoate gheața și zăpada de pe automobil.

Pentru a vă pregăti de sezonul rece al anului SKODA Moldova are cea mai bună ofertă de iarnă de până acum cu reduceri de și cadouri care pot ajunge la 4.500** Euro. În ofertă sunt incluse următoarele modele de modele:

  • SKODA Fabia și Fabia Combi cu avantaj client de până la 2.090 Euro;
  • SKODA Scala cu avantaj de până la 3.240 Euro;
  • SKODA Kamiq cu avantaj de până la 1.050 Euro;
  • SKODA Octavia Combi A7 cu avantaj de până la 3.250 Euro;
  • SKODA Superb și Superb Scout cu avantaj de până la 4.500 Euro.

 

OFERTA SPECIALĂ* de iarnă include:

  1. Ofertă avantajoasă de preț cu avantaj client de până la 4.500** Euro pentru automobilele selectate;

  2. Anvelope de iarnă;

  3. Covorașe din cauciuc pentru salon;

  4. Soluție de iarnă pentru parbriz;

  5. Racletă pentru gheață.

 

Vezi masinile incluse în OFERTA DE IARNĂ

Gasiti masinile care au textul: Oferta Specială - anvelope și accesorii de Iarnă Cadou

Pentru detalii și informații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe datele de contact de mai jos:

Tel: 022 406 220 

Email: info@skoda.md


*OFERTA SPECIALĂ este limitată cantitativ pentru mașinile din stocul din Republica Moldova. Pentru automobilele la comandă această ofertă nu este valabilă.

**Ofertă prevăzută doar pentru SKODA SUPERB SCOUT.

Ultimile noutăti