Oferta de primavara 2020

2. března 2020
Oferta de primăvară. SKODA Leasing

Oferta de Primăvară care vă încălzeste sufletul.  ŠKODA Leasing de la 5%* anual.

Stii care sunt avantajele procurării unui automobil cu oferta ŠKODA Leasing?

  1. Varietate la alegere! La alegere sunt disponibile modelele: KAROQ, KODIAQ, KAMIQ, SCALA, SUPERB, OCTAVIA COMBI.
  2. Este simplu. Ai nevoie doar de buletin. Nimic nu poate fi mai simplu, documental, decât să poti lua masina dorită doar cu buletiul de identitate.
  3. Mobilitate în orice moment. Ati cuplat contactul si ati pornit la drum, rămâne doar să hotărâti încotro mergeti.
  4. Este rapid. Au trecut vremurile când procedura de aprobare dura câtevai zile. Toată procedura se face în showroom-ul ŠKODA si se face în două ore, nu este nevoie să umblati în mai multe locuri.
  5. Rata anuală de 5%. Cea mai avantajoasă ofertă ŠKODA Leasing de până acum. Rată fixă vă ajută să planificati mai bine bugetul pentru perioadele următoare. Posibilitatea achitării aportului initial si a ratelor de leasing în Euro sau Mdl.
  6. Aport initial de 40% îti ei orice automobil doresti. Ai nevoie de un aport inital de 40% pentru a merge cu masina mult visată.
  7. La sfârsitul perioadei contractuale (până la 36 luni) automobilul devine al Dvs. Vă apartine în totalitate.

Procurarea automobilelor prin leasing, este cel mai popular mod de finantare a autovehiculelor în Republica Moldova. ŠKODA Moldova propune un produs testat si apreciat de clientii ei pentru procurarea automobilelor. ŠKODA Leasing este instrumentul care face procurarea automobilului visat mai usoară si cu mai putin timp pierdut. Acest produs are la bază acelasi principiu de leasing traditional cu aport initial, CASCO, comision, perioada contractuală si dobânda anuală.

În cadrul noului produs venim cu o Ofertă Specială de la 5%* anual pentru gama de modele ŠKODA cu anul producerii 2020**. Procurarea unui autoturism prin leasing nu a fost niciodată mai usoară si mai simplă, procedura de aprobare durează doar două ore si este nevoie doar de buletinul de identitate.

Urcati in masina si porniti la drum! Bucurati-va de avantajele autovehiculelor ŠKODA cu livrare imediata: profitati de ofertele de pret actuale si puteti pleca cu ŠKODA Dvs din salon direct acasa. Alegeti unul dintre autovehiculele din intreaga** gama ŠKODA aflate in stoc sau la comandă si profitati de Oferta de Primăvară de 5%, autovehicul nou cu livrare imediata si la un pret avantajos.

Conditiile pentru Oferta Specială de la 5%*:

Alege autoturismul visat!

Porneste în călătoria vietii tale.

Pentru detalii si informatii puteti lua legătura cu unul din consultantii ŠKODA pe numarul de telefon 022 406 220. Adresă showroom ŠKODA str. Calea Orheiului 111/6.

Partener al promotiei compania de finatare Capital Leasing SRL, telefon 078 300 305 sau 022 508 358.

 

*Ofertă supusă unor termini si conditii. Ofertă valabilă din data de 1 Martie 2020 până la 31 Mai 2020.

**Cu exceptia modelelor OCTAVIA si FABIA.

***Avansul initial se calculează din costul automobilului.