Ofertă SUPERB 2018-2019

1. března 2019
Ofertă specială

ŠKODA SUPERB – Călătoreste la clasa Business, călătoreste cu stil!

ŠKODA SUPERB este vârful de gamă a mărcii cehe. Este un automobile de cu o istorie bogată și cu rădăcini în timp . Primul SUPERB 4000 a fost produs între anii 1939-1941, încă din acea vreme modelul avea cel mai înalt nivel confort, spațiu imens, calitate înaltă a materialelor și fiabilitate de invidiat. De-a lungul timpului acesta sa dovedit a fi un succes, cu vânzări de peste 700 000 unități de primă și a doua generație.


Ca să te încurajăm să faci alegerea corectă îti dăm 7 motive să cumperi un ŠKODA SUPERB:

1. Automobil de clasă Business care conturează caracterul proprietarului. Afirmăte cu un cel mai apreciat autoturism din clasă ŠKODA SUPERB, toti vor aprecia stilul tău modern, dar în acelasi timp clasic.
2. Cea ma confortabilă masină din clasă. Automobilul are un ampatament cu 80 de milimetri mai lung decât generatia anterioară, ceea ce înseamnă că spaţiul interior a devenit mai mare. În ciuda proporţiilor compacte, volumul de găzduire al pasagerilor şi al bagajelor a cresut îndestulător de mult încât ŠKODA să poată spune că nu are un rival real la capitolul acesta. De exemplu, volumul portbagajului a crescut şi el la 625. Suficient? Suficient.
3. Optiuni de clasa premium. Noua ŠKODA Superb vine cu sistem de aer condiţionat pe trei zone, cu parbriz încălzit wireless, cu ştergătoare de parbriz încălzite, cu câte o umbrelă în fiecare dintre uşile din faţă, usă portbagaj acţionată electric si butonul DCC (Dynamic Chassis Control) care schimbă setările suspensiei.

4. Sisteme de sigurantă de ultimă generatie si 5 stele din 5 la testele EURO ENCAP. Cele mai moderne si performante sisteme de sigurantă vă vor ajuta să fiti linistit în orice situatie, din sisteme sunt incluse: ESC şi Multi-Collision Brake Assist, alături de sistemul Front Assist with Emergency Brake. Dar si o serie de asistenti pentru drumurile lungi care vor sta în fata masinii..

5. Gamă variată la alegere. ŠKODA propune o gamă vastă de motorizări, cutii de viteze si tip de tractiune la alegere. Motoarele pe benzină au puterea cuprinsă între 150 si 280 cai putere, iar cele diesel sunt 2.0 TDI si 150-190 cai putere. Sunt disponibile atât cutii automate cu ambreaj dublu DSG cât si cutii mecanice cu 6 trepte. Iar pentru puterile de top ale motoarelor este disponibilă tractiune 4x4 cu sistem de tracţiune integrală Haldex V.
6. Cea mai apreciată si iubită masină din clasă. SUPERB este modelul cel mai vândut în Republica Moldova, peste 500 de autoturisme de ultimă generatie bucură proprietarii, iar încrederea pentru aceste autoturisme este la cel mai înalt nivel. Automobilele sunt adaptate pentru conditii de drumurile noastre, aşa numitul „Pachet pentru drumuri grele“, cu ecrane de protectie pentru motor, cutie de viteze si magistralele frână si combustibili, este o „marcă înregistrată“ a autoturismelor ŠKODA.
7. Cea mai avantajoasă ofertă pentru model de până acum. Iar pentru a te convinge de asta vino în showroom-ul ŠKODA si profită de oferta cu avantaj client de până la -3500 Euro*.

Nivelele de echipare si motorizări participante la promotie:

1. ŠKODA SUPERB Ambition&Style 1.4 TSI DSG 2019 – 2 500 Euro;

2. ŠKODA SUPERB Style si Laurin&Klement 2.0 TSI/2.0 TDI DSG 2019 – 3 000 Euro;

3. ŠKODA SUPERB Style, Sportline si Laurin&Klement 2.0 TSI/2.0 TDI DSG 2018 – 3 500 Euro.

 

Pentru mai multe detalii verificati disponibilitatea autoturismelor aici, sau contactaține la numărul de telefon 022 406 220.

ULTIMELE ȘTIRI