ŠKODA 4+

SKODA Oil Service 4+

SKODA Oil Service 4+

15. 7. 2019

Oferta Service

ALEGE ”ORIGINAL” PENTRU MASINA TA! ŠKODA OIL SERVICE 4+

Automobilul tău este mai are de 4 ani si nu stii unde să faci Oil Service? Vrei să schimbi uleiul dar crezi că este prea scump să schimbi piese originale? Vrei să fii sigur de”Căluțul” Tău în continuare? Vine momentul în când te gândesti cât de oportun este să faci Oil Service cu piese originale. În acel moment te gândesti că masina ta va incepe să îti aducă cheltuieli neprevăzute. Noi, cei de la ŠKODA, vrem să schimbăm părerea ta si îti propunem să te convingi singur. DAAC HERMES, service centru oficial al autoturismelor ŠKODA în Republica Moldova, îti aduce cea mai bună ofertă a verii, ŠKODA OIL SERVICE 4+ de la 1.290 MDL*. Profită din plin de o deservire calitativă și piese originale ŠKODA. Porneste la orice drum cu încredere.

Avantajele schimbului de ulei cu piese originale ŠKODA:

  1. Siguranta la drum. În cazul, în care, pornești la o călătorie îndelungată vei fi sigur că nu o să ai neplăceri cu piesel schimbate. Vei economisi timp si bani la schimbul de piese originale ŠKODA.
  2. Efectuarea calitativă si rapidă a lucrărilor. Programează-te din timp pentru schimbul de ulei si nu vei nevoit să astepti ore în sir automobilul. Savurează o cafea aromată în timp ce astepti masina.
  3. Pret avantajos. Nu este chiar atât de scump cât credeai tu, nu? Pretul pentru ŠKODA OIL SERVICE 4+ începe de la 1.290 MDL*. Pretul include piesele si manopera.
  4. Durată de exploatare mai mare pentru automobilul tău. Automobilul va putea fi exploatat mai mult timp, deoarece compatibilitatea pieselor cu automobilul Dvs duce la o durată de viată extinsă. Vor fi necesare mai putine lucrări adăugătoare, cee ace va duce la economisirea banilor Dvs.
  5. Sfaturi utile pentru proprietar. Proprietarul va sti mereu ce se întâmplă cu autoturismul său. Asistentii de la service vor face recomandări pentru cee ce este necesar de schimbat în viitorul apropiat. Aceasta va duce la economisirea timpului si resurselor financiare suplimentare pe viitor.

Toate avantajele de mai sus sunt unul din punctele forte ale acestei oferte. Primul punct forte este că lucrările se efectuează conform standardelor aprobate de către ŠKODA Auto AS, acestea include următoarele operatiuni si piese:

- Filtru de ulei original;

- Filtru de aer original;

- Ulei Castrol Edge Professional;

- Verificare vizuala a automobilului;

- Manopera.

 

Preturile pentru ofertă ŠKODA OIL SERVICE 4+ depinde de capacitatea motorului, mai jos găsiti lista motorizărilor si preturile pentru acestea:

- 1000 cm3 de la – 1.290 MDL;

- 1200 cm3 de la – 1.487 MDL;

- 1400 cm3 de la – 1.448 MDL;

- 1600 cm3 de la – 1.577 MDL;

- Alte motorizări.

 

Pentru mai multe detalii legate de operațiunile efectuate, prețul acestora și programări, vă rugăm să contactați unul din consilierii noștri de service la numărul de telefon 022 406 250.

 

*Oferta este supusă unor termeni si conditii. Oferta ŠKODA OIL SERVICE 4+ se aplică autoturismelor mai vechi de 4 ani. Pentru detalii contactati reprezentantii service ŠKODA. În ofertă se includ modelele: FABIA, RAPID, OCTAVIA, YETI, cu motorizările incluse în lista de mai sus si vârsta de peste 4 ani.

Ultimile noutăti