Oil Service ŠKODA 4+

9. srpna 2022

Deservirea tehnică avantajoasă pentru automobilele ŠKODA 4+ ani. OFERTĂ SPECIALĂ cu reduceri de 15% la piese și 20% la manoperă.

Vine momentul în când te gândesti, cât de oportun este să faci Oil Service cu piese originale? În acel moment te gândesti că masina ta va incepe să îti aducă cheltuieli neprevăzute.

Noi, la ŠKODA, vrem să îți demonstrăm că nu este chiar așa. DAAC HERMES, service centru oficial al autoturismelor ŠKODA în Republica Moldova, îti aduce cea mai bună ofertă a anului 2022, OIL SERVICE ŠKODA 4+. Îți garantăm exploatarea fără griji a autmobilului tău pentru mulți ani înainte.

Oil Service ŠKODA 4+ este o ofertă specială pentru automobilele mai mari de 4 ani. În ofertă se include reducere de 15% la piese și 20% la manoperă. În dependență de automobilul pe care îl aveți lucrările și prețul pentru Oil Service poate varia. Aceste lucrări includ doar ceea  ce este obligatoriu de schimbat la un Oil Service:

  1. Filtru original ŠKODA;
  2. Ulei CASTROL Edge;
  3. Diagnostica computerizată;
  4. Schimbul de ulei și filtru ulei.

7 Avantaje fundamentale pentru a alege oferta Oil Service:

  1. Economisești 15% la piese și 20% la manoperă. Nimic nu este mai important, în zilele noastre, decât să economisești banii tăi. Dar acești trebuie economisiți corect, fără ca să neglijăm calitatea întreținerii automobilului. Te ajutăm să economisești pînă la 15% la piese și 20% la manoperă, la piese originale ŠKODA. Iar timpul necesar pentru efectuarea calitativă a lucrărilor curge în avantajul tău.
  2. Efectuarea calitativă si rapidă a lucrărilor. Calitatea este unul din pilonii importanți în relația cu clienții noștri. De aceea garantăm munca prin experiența de peste 25 ani pe piața auto din Republica Moldova.
  3. Sporeste siguranta la drum. Deservirea de calitate îți dă încredre în automobilul tău chiar dacă acesta nu mai este în garanție. Fiecare călătorie va rămâne o amintire plăcută.
  4. Crește durata de exploatare a automobilului. Automobilul va putea fi exploatat o perioadă mai îndelungată, deoarece compatibilitatea pieselor cu automobilul Dvs duce la o durată de viată extinsă. Vor fi necesare mai putine lucrări adăugătoare, cee ace va duce la economisirea banilor Dvs.
  5. Reducerea cheltuielilor viitoare. Proprietarul va sti mereu ce se întâmplă cu autoturismul său. Consilierii service vor face recomandări pentru cee ce este necesar de schimbat în viitorul apropiat. Aceasta va duce la economisirea timpului si resurselor financiare suplimentare pe viitor.
  6. Rezervare rapidă, comodă și sigură online. Puteți face o rezervare rapidă de pe telefonul, tableta sau laptopul tău, oriunde te-ai afla. Îți rezervi timpul comod pentru tine și transmiți înștiințarea, iar un coleg de-al nostru te va contacta în cel mai scurt timp posibil.
  7. Garanție 2 ani fără limită de parcurs, pentru piesele originale ŠKODA. Pentru o siguranță totală îți oferim garanție pentru piesele procurate si instalate la service-ul ŠKODA.

Înregistrare la service

Înregistrează-te pentru OIL Service pentru perioada comodă agendei Tale.

Pentru mai multe detalii legate de operațiunile efectuate, prețul acestora și programări, vă rugăm să contactați unul din consilierii noștri de service la numărul de telefon 022 406 250.

*Oferta este supusă unor termeni si conditii. Oferta ŠKODA OIL SERVICE 4+ se aplică autoturismelor mai vechi de 4 ani. Pentru detalii contactati reprezentantii service ŠKODA. În ofertă se includ modelele: FABIA, RAPID, OCTAVIA A5 si A7, YETI, SUPERB, KODIAQ cu motorizările incluse în lista de mai sus si vârsta de peste 4 ani.

ULTIMELE ȘTIRI