Oil Service ŠKODA 4+

17. dubna 2023
  • prelungește perioada de exploatare a automobilului tău.

  • economisește bugetul, cu reduceri de 15% la piese și 20% la manoperă și lucrări.

  • 5 avantajele ale Oil Service Škoda 4+.

Ai o Škoda mai veche decât 4 ani și te gândesti, cât de potrivit este să faci schimbul de ulei cu piese originale? În acel moment te gândesti că masina ta va incepe să îti aducă cheltuieli neprevăzute. Dar nu este deloc așa. Piesele originale și deservirea tehnică calitativă vor duce la creșterea perioadei de exploatare a automobilului. Iar aceasta va avea ca efect creșterea nivelului de satisfacție din condusul mașinii Dvs.

Škoda Moldova și DAAC HERMES, rețeaua de service-uri autorizate îți va demonstra că este avantajos să faci schimbul de ulei cu piese originale. Îți propunem o Ofertă Specială pentru schimbul de ulei – Oil Service Škoda 4+. Îți garantăm exploatarea fără griji a automobilului tău pentru mulți ani înainte.

Oil Service ŠKODA 4+ este o ofertă specială pentru automobilele mai mari de 4 ani. Ofertă include reduceri pentru piese de 15% și 20% la manoperă și lucrări. În dependență de modelul automobilului Dvs lucrările și prețul pentru Oil Service pot varia.

Oil Service SKODA 4+ include:

  • Filtru original Škoda;
  • Ulei CASTROL Edge;
  • Diagnostica computerizată;
  • Schimbul de ulei și filtru ulei.

5 Avantaje fundamentale pentru a alege oferta Oil Service:

1. Efectuarea calitativă si rapidă a lucrărilor. Garantarea lucrărilor.

Experiența noastră de peste 25 de ani în deservirea mașinilor Škoda face să garantăm cel mai înalt nivel de calitate a lucrărilor de întreținere a mașinii Dvs. Lăcătușii sunt adevărați profesioniști și sunt instruiți să execute lucrările conform standardelor mărcii ŠKODA, ceea ce face să vă simțiți în siguranță la volan. Toate piesele originale ŠKODA au garanție internațională de 2 ani fără limită de parcurs. Service-ul nostru este un aliat de încredere pentru Dvs și automobilul tău.

2. Sporeste siguranta la drum.

Sentimentul de siguranță este foarte important pentru șofer, dar și pentru pasageri. Când automobilul tău lucrează ceas atunci fiecare călătorie este plăcută și sigură. Vei ajunge mereu la destinație fără întărzieri. Că duceți copii la bunici, mergeți la mare cu familia sau la o întâlnire de afaceri fiți sigur că ajungi mereu la timp.

3. Crește durata de exploatare a automobilului.

Compatibilitatea pieselor originale mărește perioada de exploatare a autoturimsului Dvs. Vă veți bucura o perioada mai îndelungată de automobilul Dvs iubit. Mai multe călătorii, mai mulți kilometri și mai multe amintiri frumoase.

4. Scăderea cheltuielilor și economii în bugetul tău.

Nimic nu este mai important decât să economisești banii tăi. Consilierii service vor face recomandări pentru cee ce este necesar de schimbat în viitorul apropiat. Proprietarul va sti mereu ce se întâmplă cu autoturismul său. Dar acești bani trebuie economisiți corect, fără ca să neglijăm calitatea întreținerii automobilului. Te ajutăm să economisești pînă la 15% la piese și 20% la manoperă, la piese originale ŠKODA. Aceasta va duce la economisirea timpului si resurselor financiare suplimentare pentru călătoriile cu familia sau de serviciu.

5. Rezervare/înregistrarea rapidă, sigură și comodă online.

Puteți face o rezervare rapidă de pe telefon, tabletă sau laptop, oriunde te-ai afla. Îți rezervi timpul comod pentru tine și transmiți înștiințarea, iar un consilier service te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a fixa înregistrarea.

Pentru mai multe detalii legate de operațiunile efectuate, prețul acestora și programări, vă rugăm să contactați unul din consilierii noștri de service la numărul de telefon 022 406 250.

*Oferta este supusă unor termeni si conditii. Oferta ŠKODA OIL SERVICE 4+ se aplică autoturismelor mai vechi de 4 ani. Pentru detalii contactati reprezentantii service ŠKODA. În ofertă se includ modelele: FABIA, RAPID, OCTAVIA A5 si A7, YETI, SUPERB, KODIAQ cu motorizările incluse în lista de mai sus si vârsta de peste 4 ani.

ULTIMELE ȘTIRI