Promotia de vară 125 Ani SKODA

1. července 2021
Câstigă cu SKODA

AVEM ISTORIE BUNĂ ÎN A CONSTRUI VIITOR

Începând cu 1895, construim mașini progresive. Modele care au fost întotdeauna înaintea timpului lor. Acest spirit de pionierat si-a găsit inițial expresia în consteructia biciclete, urmat de motociclete și, în cele din urmă, de mașini. Angajamentul nostru față de intersecția dintre design, funcție și inovație a condus inventivitatea în ultimii 125 de ani. Stăm cu ochii spre viitor si incercăm să îl creăm cât mai frumos posibil.

Sărbătorim mai bine de 125 de ani de succes SKODA printr-o PROMOTIE DE VARĂ. Pentru că suntem o companie plină de spiritul inventivitătii, bunăvointei si orientării către necesitătile clientului dorim să premiem clientii fideli SKODA. Campania POMOTIA DE VARĂ este organizată de către DAAC Herms SA si DAAC Auto SRL, companii care sunt responsabile de marca SKODA pe piata Republicii Moldova. La această campanie pot participa toti clientii SKODA care fac o deservire tehnică sau achizitionează produse de la atelierul SKODA, al companiei DAAC Hermes. Campania se va desfăsura în perioada 1 Iulie – 30 August 2021, iar extragerea premiilor va avea loc pe data de 3 Septembrie 2021 la ora 15:00 în direct pe pagina noastră de Facebook.

Aceasta campanie urmăreste loialitatea clientilor SKODA si care este menit să răspundă acestora cu premii pe măsura așteptărilor. Fondul de premii al campanieie este de peste 100 000 MDL și include atât premiile finale, care vor fi repartizate printr-o tragere la sorți cât și premii instante pentru toti clientii care fac Deservirea tehnică sau achiziționează produse, în valoare mai mare de 7 000 MDL, de la Atelierul SKODA care se află pe strada Calea Orheiului 111/6, or. Chisinău.

Premiile campaniei POMOTIA DE VARĂ includ:

  1. O bicicletă SKODA ROAD

  2. Un box pentru acoperis, volum 380 litri.

  3. Zece OIL SERVICE* de la SKODA.

  4. Zece Confort Pack (set accesorii pentru interiorul masinii)

  5. 200 premii instant**

Pentru detalii telefonați: 022406250


*OIL SERVICE este pentru autoturismul care vizitat initial atelierul SKODA.

**Premiile instant sunt pentru cei care au făcut DT sau achizitionat bunuri cu valoare mai mare decât 7 000 MDL, într-o singură vizită la service.

Nu rata sansa

ULTIMELE ȘTIRI