SKODA ADVENTURE SUV – Conduceți pe orice drum cu unul dintre SUV-urile noastre dinamice. SKODA aniversează 125 de ani de succes, inovaţii şi soluţii inteligente, iar o asemenea niversare e motivul perfect pentru o invitaţie specială în lumea valorilor mărcii SKODA. Cele 3 modele de crossover de la SKODA – KODIAQ, KAROQ şi KAMIQ – se lansează acum în Moldova în ediţia ADVENTURE!

Iar asta înseamnă că acum puteţi beneficia de seturi inteligente de dotări opţionale, la preţuri cu totul speciale pentru cele 3 modele participante la promoţie.

SKODA KAMIQ ADVENTURE

SKODA KAMIQ

O premieră absolută pentru țara noastră este SKODA KAMIQ. Este cel mai mic model din gama crossoverelor SKODA. Este un auomobil compact, de oraș, care își îndeplinește foarte bine sarcinile. Ca si celelalte modele gama gama SUV acesta este disponibil în pachetul promoțional ADVENTURE, care de data aceasta, pentru acest model, este disponibil doar în versiunea de echipare Style.

Pachetul KAMIQ Adventure include: Camera spate, PDC front and rear - senzori parcare fata si spate cu frinare auto, TOP LED faruri cu functie adaptiva AFS, si CORNER, Volan multifunctional imbracat in piele INCALZIT.

 

SKODA KAMIQ ADVENTURE 1.6 MPI 110 CP AT6

Preţ standard: 19,140 EUR

Reducere ediţie specială: -1,650 EUR

Preţ special: 17,490 EUR

 

Rezervă un Test Drive

Înscrie-te pentru o experientă frumoasă si stilată cu Noul KAMIQ

SKODA KAROQ ADVENTURE

SKODA KAROQ, SUV-ul de talie medie a mărcii SKODA, vine în nivelul de echipare – ADVENTURE.

Ca şi în cazul modelului mai mare, nivelul de echipare ADVENTURE conţine toate dotările din versiunea Ambition plus un set de opţiuni suplimentare: faruri full LED cu funcţie AFS, proiectoare ceaţă cu funcţie corner, senzori parcare faţă şi spate, cruise control cu limitator de viteză, cameră video spate şi roată de rezervă de dimensiuni reduse.

Pentru echiparea specială ADVENTURE, e disponibilă o singură motorizare, cuplată la o cutie automată cu 8 trepte cu convertor de cuplu:

SKODA KAROQ ADVENTURE 1.4 TSI 150 CP AT8

Preţ standard: 23,850 EUR

Reducere ediţie specială: -3,000 EUR

Preţ special: 20,850 EUR

 

Rezervă un Test Drive

Înscrie-te la un Test Drive cu crossover manevrabil si confortabil - SKODA KAROQ

SKODA KODIAQ ADVENTURE

Pentru cel mai mare SUV din gama SKODA este disponibilă versiunea de echipare – ADVENTURE.

Pachetul ADVENTURE include toate echipările din versiunea Ambition, plus faruri full LED cu funcţie AFS, stopuri LED spate, cameră video spate, cruise control cu limitator de viteză, senzori de parcare faţă şi spate şi volan încălzit, vopsea metalizată și roată de rezervă. Pentru echiparea ADVENTURE e disponibilă motorizarea 1.4 TSI de 150 CP, cu cutie automată DSG de 6 trepte.

SKODA KODIAQ ADVENTURE 1.4 TSI 150 CP DSG6

Preţ standard: 25,800 EUR

Reducere ediţie specială: -3,000 EUR

Preţ special: 22,800 EUR

 

 

 

Rezervă un Test Drive

Cel mai încăpător SUV de la SKODA!

Consultantii SKODA Moldova vor fi bucurosi să vă asiste în toate dotările editiilor Adventure, să vă programeze teste drive sau să vă ofere orice alte consultatii.

Date de contact: emial: info@skoda.md

Tel. +37322406220

ULTIMELE ȘTIRI