Underland 2019

25. února 2019
ŠKODA Moldova la Underland 2019

Underland Wine & Music Fest 2019

Mai mult de cinci mii oameni au dansat, fredonat melodii, s-au aventurat și au făcut mii de fotografii în galeriile Combinatului de Vinuri „Cricova”. Această ediție „Underland Wine & Music Fest” a fost una diferită, fiind un adevărat carnaval dedicat sărbătorii lui Dragobete, mesagerul iubirii și simbolul mult așteptatei primăveri. Evenimentul s-a bucurat de o popularitate imensă printre turiști, la festival ajungând câteva sute de oaspeți din România, Ucraina, Polonia, Belarus, Suedia, Italia, Argentina și alte țări.

În acest an, festivalul, desfăsurat în cramele Cricova, s-a întins pe o distantă record de cinci kilometri, spatiu în care au fost adunati zeci de tineri artisti şi trupe din sapte tări, care au avut grijă ca vizitatorii festivalului să nu se plictisească, dar si să nu plece acasă fără fotografii memorabile. Carnavalul a fost unul si mai colorat datorită paradelor si ritualurilor hedoniste, dar si celor zeci de artisti care au îmbrăcat cele mai ciudate costume, si-au pus cele mai haioase măsti, si au împărtit multă voie bună pe străzile orasului subteran prin comportamentul lor eliberator. Oamenii au fost întâmpinati cu vin fiert, chiar de la intrarea, bucate delicioase, peste 20 de zone tematice de odihnă si multă voie bună. Toti oaspetii festivalului Underland Wine & Music Fest s-au putut bucura de o excursie gratuită în Muzeul subteran Cricova, participarea la diverse ateliere tematice, iar mai târziu, acestia au reusit să culeagă diverse cunostinte la una dintre cele trei ”Scoli ale Vinului”.

Ce fel de carnaval si fără artisti ai circului? Compania DAAC HERMES a fos prezentă la eveniment cu un stand special format din două mărci, ŠKODA si Renault. În cadrul standului vizitatorii au putut aprecia sase autoturisme diferite, ŠKODA Moldova a fost prezentă cu KODIAQ si SUPERB în versiuni exclusive Laurin&Klement. Pentru a sustine atmosfera de sărbătoare la stand au fost prezenti jongleri si alti artisti ai circului. Standul a fost apreciat de către vizitatori prin interesul stârnit de automobile si pozele făcute în automobile si cu artistii circului. Totodată, străzile orasului Underland au fost invadate de o multime de alaiuri vesele si zgomotoase, care prin dansuri si traditii strămosesti si nu doar, au chemat Primăvara si au împărtit Dragoste Muzică pentru toate gusturile în cadrul festivalului Underland Wine & Music Fest, vizitatorii si-au putut lărgi orizontul auzului muzical în preajma celor trei scene, una la intrare iar două la interior, unde au evoluat artisti din Ucraina, Rusia, România, Italia, Spania, Canada si Republica Moldova.

ULTIMELE ȘTIRI