ŠKODA VISION 7S

5. září 2022

Prin prezentarea noului studiu de design VISION 7S, ŠKODA AUTO ne arată primele idei despre cum vor arăta viitoarele modele ale mărcii în materie de design. Noul limbaj de design se numește Modern Solid și încorporează în esența sa: robustețea, funcționalitatea și autenticitatea. Interiorul este caracterizat de combinații de materialele sustenabile și moderne. Acesta are o baterie de 89 kWh și o autonomie care depășește 600 km.

Mladá Boleslav, 30 August 2022

Designerul sef ŠKODA, Oliver Stefani

”În ultimele luni, am dezvoltat un limbaj de design complet nou. Noi îl numim Modern Solid. Aș dori să mulțumesc echipei pentru dăruire și munca remarcabilă în acest proiect captivant. Am perfecționat soluții dovedite în timp și am mers cu curaj în direcții noi. Designul minimalist și funcțional transmite un sentiment de siguranță, radiază rezistență, sporind în același timp aerodinamica vehiculelor pe care le vom adăuga în portofoliul nostru în viitorul apropiat.”

Partea frontală

Tech Deck Face

Noua parte frontală cu Tech-Deck Face

ŠKODA VISION 7S este primul model care prezintă noul limbaj de design Modern Solid. Partea frontală care include noul Tech-Deck Face sporește eficiența aerodinamică. La prima vedere, caroseria impunătoare sugerează spațiul interior generos. Partea din față a vehiculului încorporează și elemente de design familiare, cum ar fi linia capotei. Aceasta este marcată cu literele ŠKODA care înlocuiește logo-ul mărcii și este completată de o nouă bandă de lumină ambientală. Banda de lumina se extinde pe toată lățimea părții frontale. Așa-numitul Tech Deck Face întruchipează o reinterpretare modernă a grilei specifice modelelor ŠKODA. Deși are linii similare, Tech-Deck Face este semnificativ mai plată și mai lată decât la modelele anterioare. Lamelele din grilă au fost înlocuite cu sticlă de culoare neagră care ascunde diferiți senzori necesari unui autoturism modern.

Noul grup de lumini în forma literei T, față și spate

Poziționarea farurilor pe extremele părților față și luminilor de zi pe partea lor superioară au permis crearea literei T din lumini, atât pentru partea din față cât și pentru cea din spate. Luminile din față pun accentul pe cele două blocuri de lumini din fiecare far, care de la distanță seaman cu 4 ochi care privesc atent spre drum. Această semnătură luminoasă, în forma literei T va caracteriza de acum înainte designul luminilor mărcii noastre. Acest accent de design se repetă și pe oglinzile exterioare, precum și pe mânerele ușilor, plasate vertical și încorporate în caroserie.

Materiale sustenabile la interior

Interiorul în stil minimalistic

Materiale sustenabile la interior

Interiorul în stil minimalistic, dar caracterizat de spațiu generos specific tuturor modelelor ŠKODA, îți oferă un sentiment de siguranță datorită combinării perfecte a materialelor, nuanțalor închise și deschise. Materialel sustenabile provin din surse sigure și sunt foarte rezistente în timp datorită combinării inteligente ale acestora, iar cel mai important în interior nu se folosește nici un fel de piele. Un accent al interiorului VISION 7S este podeau acare în întregime este făcută din anvelope reciclate. Majoritatea materialelor interioare sunt sustenabile și sunt acoperite cu un start finuț de metal pentru o rezistență fărăr egal în timp, iar firele de polyester sunt 100% materiale reciclate.

Sublieniem și optimizarea gradului de folosire a părților interioare ale mașinii. Meniul principal al automobilului împreună cu sistemul de Infotainment dar și comenzile pentru organelle de control au devenit mai facile, ergonome și intuitive.