RELAXează-te. 4x4 de la ŠKODA te duce unde vrei!

Nu contează, dorești să mergi să faci cumpărături la Mall sau să îți duci familia în munți la schiat – modele 4x4 de la ŠKODA sunt cele mai potrivite și te vor duce unde vrei. Te poți baza pe inteligența și robustețea tracțiunii integrale ŠKODA, care este în stare să facă față tuturor capriciilor vremii, suprafețelor și terenurilor accidentate. Un automobil care merge acolo unde celelalte nici măcar nu se încumetă.

Modele 4x4 de la ŠKODA vă ajută să fiți siguri datorită:

1. Tinută de drum excelentă. In cazul utilizarii unui autovehicul cu tractiune integrala acesta are centrul de greutate plasat mai jos și este puțin mai grea in comparatie cu un automobil cu tractiune standardă, aceste avantaje confera o buna stabilitate in viraje și este ideală pentru cei pasionati de sport/drift.

2. Siguranța la traffic. Este foarte important sa luam in calcul si siguranta in trafic. Astfel, pe un drum acoperit de zapada sau gheata, sansele de redresare a automobilului in cazul unui derapaj sunt de 2 ori mai mari in cazul unei tractiuni integrale.

3. Aderența crescută. Pe langa situatiile mai sus mentionate, aderenta de care beneficiati cand sunteti la volanul unui autovehicul cu tractiune integrala nu va fi egalata in nici o situatie de tractiunea 2x4.

Punctul final al călătoriei trebuie să aducă bucurie și plăcere, dar asta se întâmplă numai dacă ajungi RELAXat și fără peripeții, mai ales în cazurile când în mașină se află și ceilalți pasageri, soția și copiii. Este o plăcere când soția stă liniștită, iar copiii se distreze sau priveasc un desen animat de pe tableta amplasată pe iPad Holder, una din soluțiile Simply Clever de la ŠKODA.

ŠKODA Moldova vine cu o ofertă de neegalat, pentru modele sale 4x4, ca să te ajute să bifezi toate punctele de mai sus. În ofertă sunt modelele: SUPERB, KODIAQ, KAROQ si OCTAVIA SCOUT. Poți beneficia de tracțiune 4x4 și reduceri de până la -3000 Euro*. Mai jos puteți găsi lista automobilelor, inclusiv nivelul de echipare și mărimea reducerilor, care fac parte din această ofertă.

Modelele participante la promoție

ŠKODA SUPERB Style 2.0 TSI 4x4 - 3000 Euro;

ŠKODA SUPERB Style 2.0 TDI 4x4 - 3000 Euro;

ŠKODA SUPERB L&K 2.0 TSI 4x4 - 3000 Euro;

ŠKODA SUPERB L&K 2.0 TDI 4x4 - 3000 Euro;

ŠKODA KODIAQ Style 2.0 TSI 4x4 - 2500 Euro;

ŠKODA KODIAQ Style 2.0 TDI 4x4 - 2500 Euro;

ŠKODA KODIAQ L&K 2.0 TSI 4x4 - 2500 Euro;

ŠKODA KODIAQ L&K 2.0 TDI 4x4 - 2500 Euro;

ŠKODA KAROQ Style 2.0 TDI 4x4 - 2000 Euro;

ŠKODA OCTAVIA Scout 1.8 TSI 4x4 - 1500 Euro;

Grăbițivă să profitați de oferta specială 4x4 de la ŠKODA, aceasta este valabilă din 1 August până la 30 Noiembrie 2018. În ofertă se include atât mașinile din stock-ul actual, dar și cele la comandă.

*Reducerea de -3000 Euro este doar pentru modelul ŠKODA SUPERB. Ofertă supusă unor termene și condiții.